Explorarea Postului 5:2: Un Ghid Complet pentru Echilibrul între Flexibilitate și Restrictie. Postul 5:2 a câștigat popularitate ca o metodă de post intermitent care oferă un echilibru între flexibilitate și restricție calorică. Această abordare unică permite consumul normal de alimente timp de cinci zile pe săptămână, în timp ce limitează aportul caloric la doar 500-600 […]
Iahnie de fasole cu carnati
PrinteazaIahnie de fasole cu carnati din: fasole, carnati, ardei, morcovi, foi de dafin, radacina de patrunjel, faina, patrunjel verde, bulion, sare.
Ingrediente:
- 1 kg fasole boabe
- 300-400g cârnaţi
- 1-2 ardei
- 2 morcovi
- 2 foi de dafin
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 lingură făină
- 1 legătură pătrunjel verde
- bulion după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea se pune în apă rece cu o seară înainte. A doua zi se pune la fiert în apă rece, cu sare. După primul clocot se schimbă apa şi se lasă să fiarbă până ce fasolea e aproape fiartă.
Separat, într-o cratiţă, se pun cârnaţii.
Zarzavatul şi ardeii se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Se pun în cratiţă, se adaugă 2-3 ceşti de apă şi se lasă la foc mic să se înăbuşe, împreună cu foile de dafin, cam 10 minute.
Se adaugă fasolea scursă, se toarnă bulionul amestecat cu făina şi eventual subţiat cu apă şi se sărează după gust.
Se dă cratiţa la cuptor, la foc mediu, până ce mâncarea scade destul de mult. Se serveşte cu pătrunjel verde presărat pe deasupra şi cu salată de gogoşari muraţi.
Iahnie de fasole cu carnati
Pofta buna!
Explorarea Postului 5:2: Un Ghid Complet pentru Echilibrul între Flexibilitate și Restrictie