Iahnie de fasole cu cimbru

Printeaza

Iahnie de fasole cu cimbru din: fasole uscata, ceapa, morcovi, usturoi, foi de daifn, sare, piper, boia, cimbru.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg fasole uscata
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la înmuiat în apă fără sare cu o seara înainte de a fi pregătită;

Se pune la fiert în apă clocotită şi se schimbă apa de 2 ori;

Se pun la fiert şi 2 morcovi şi 2 cepe tăiate mărunt;

Se toacă o ceapă si usturoiul şi se călesc puţin în ulei.

Se adaugă sare, piper şi boia. Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent, se pune deasupra fasolea fiartă, fără zeamă, şi se presară cimbru.

Se bagă 30 min la cuptor.

 

Iahnie de fasole cu cimbru

Iahnie_de_fasole_cu_cimbru

Pofta buna!

 

 

 

 

Iahnie de Fasole cu Cârnați – Rețetă Tradițională Românească | Bogată în Proteine

Iahnie de Fasole cu Cârnați – Rețetă Tradițională Românească | Bogată în Proteine din: fasole boabe, carnati afumati, ceapa, usturoi, ardei gras, bulion de rosii, frunze de dafin, sare, piper, boia de ardei dulce, ulei de masline. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de iahnie de fasole cu cârnați. Un preparat savuros […]

Iahnie de dovlecei cu usturoi

Iahnie de dovlecei cu usturoi din: dovlecei, ceapa, ulei, sare, piper, marar, patrunjel, rosii, usturoi. Ingrediente: 4-6 dovlecei 2 cepe 1 ceasca de ulei sare piper boabe marar si patrunjel tocate 2-3 rosii bine coapte 3-4 catei de usturoi   Mod de preparare: Curăţaţi şi tocaţi mărunt ceapa şi usturoiul, puneţi să se călească în […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.