Iahnie de varza cu carne

Printeaza

Iahnie de varza cu carne din: foi de varza, carne tocata, ceapa, usturoi, lamaie, grasime, menta, sare, piper, scortisoara.

Ingrediente:

  • 1 kg foi de varză
  • 400 g carne tocată
  • o ceapă mare
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 lămâi
  • 100 g grăsime
  • mentă uscată
  • sare
  • piper
  • scorţişoară

 

Mod de preparare Iahnie de varza cu carne:

Se toacă ceapa şi se căleşte în grăsime împreună cu carnea.

Varza tocată se adaugă peste carne şi se continuă prăjirea câteva minute, apoi se pun sarea, piperul, scorţişoara şi apa fiartă cât să acopere conţinutul.

După circa o jumătate de oră se condimentează cu usturoi pisat, mentă uscată şi suc de lămâie.

Se mai lasă pe foc câteva minute.

Se serveşte caldă, cu garnitură de orez.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.