Icre cu mustar si lamaie

Printeaza

Icre cu mustar si lamaie din: icre Tarama,  ulei, mustar, pâine, zeamă de lămâie, ceapă, apă rece sau apă minerala.

Ingrediente:Icre_cu_mustar_si_lamaie

  • 1 cutie (100 g) icre Tarama
  • 750 ml ulei
  • 1 vârf cuţit de muştar
  • 1 felie de pâine
  • zeamă de lămâie
  • 1 ceapă mică
  • apă rece sau apă minerală

Mod de preparare:

Amesteci icrele, pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, muştarul, câţiva stropi de zeamă de lămâie sau sare de lămâie. Torni apoi uleiul puţin câte puţin, până termini canti­tatea de uiei şi icrele cresc.

La sfârşit adaugi câţiva stropi de apă rece său apă minerală; aceasta face ca icrele să fie pufoase şi să nu aibă tendinţa să se taie.

La sfârşit tai o ceapă mică foarte mărunt şi o adaugi în icre. Pui icrele în vase aspectuoase şi decorezi după preferinţă.

Icre cu mustar si lamaie

Icre_cu_mustar_si_lamaie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • icre cu mustar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.