Icre la cuptor

Printeaza

Icre la cuptor

Ingrediente:

  • 3 cepe potrivite
  • ulei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 350-400 g icre de caras sau de crap
  • 1 pahar lapte
  • 5 ouă
  • 1 linguriţă sare
  • piper
  • 3-4 legături mărar

 

Mod de preparare:

Icre la cuptor: Tai ceapa mărunt, o înăbuşi în 5-6 linguri de ulei, adaugi pasta de tomate, apoi icrele şi amesteci bine pentru a se desface icrele.

Dai deoparte de pe foc şi adaug laptele, sarea, piperul, ouăle bătute şi mărarul tocat.

Intr-un vas termorezistent sau într-o tavă unsă cu puţin ulei, torni compozitia, o dai la cuptor si o lasi la foc potrivit. Este gata cand aprins deasupra o crusta.

 

Poftă bună!

 

 

 

Crostini cu Rubarbă și Ricotta

Crostini cu Rubarbă și Ricotta din: bagheta, rubarba, ricotta, miere, ulei, sare, piper, menta. Când vine vorba de aperitive inedite, combinația de rubarbă prăjită și ricotta cremoasă pe crostini crocanți este o alegere excelentă care surprinde prin contrastul său de arome și texturi. Această rețetă de crostini cu rubarbă și ricotta nu este doar un […]

Somon la Grătar cu Broccoli și Morcovi Aburiți

Somon la Grătar cu Broccoli și Morcovi Aburiți din: somon, broccoli, morcovi, ulei, sare, piper, suc de lamaie, usturoi, rozmarin. Optând pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată, somonul la grătar constituie o alegere excelentă, combinând proteinele de calitate înalte ale somonului cu nutrienții esențiali ai legumelor. Această masă nu numai că satisface papilele gustative, dar […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/icre-la-cuptor html

1 comentariu

  1. Foarte interesanta reteta de icre

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.