Crostini cu Rubarbă și Ricotta din: bagheta, rubarba, ricotta, miere, ulei, sare, piper, menta. Când vine vorba de aperitive inedite, combinația de rubarbă prăjită și ricotta cremoasă pe crostini crocanți este o alegere excelentă care surprinde prin contrastul său de arome și texturi. Această rețetă de crostini cu rubarbă și ricotta nu este doar un […]
Icre la cuptor
PrinteazaIcre la cuptor
Ingrediente:
- 3 cepe potrivite
- ulei
- 2 linguri pastă de tomate
- 350-400 g icre de caras sau de crap
- 1 pahar lapte
- 5 ouă
- 1 linguriţă sare
- piper
- 3-4 legături mărar
Mod de preparare:
Icre la cuptor: Tai ceapa mărunt, o înăbuşi în 5-6 linguri de ulei, adaugi pasta de tomate, apoi icrele şi amesteci bine pentru a se desface icrele.
Dai deoparte de pe foc şi adaug laptele, sarea, piperul, ouăle bătute şi mărarul tocat.
Intr-un vas termorezistent sau într-o tavă unsă cu puţin ulei, torni compozitia, o dai la cuptor si o lasi la foc potrivit. Este gata cand aprins deasupra o crusta.
Poftă bună!
Somon la Grătar cu Broccoli și Morcovi Aburiți
Somon la Grătar cu Broccoli și Morcovi Aburiți din: somon, broccoli, morcovi, ulei, sare, piper, suc de lamaie, usturoi, rozmarin. Optând pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată, somonul la grătar constituie o alegere excelentă, combinând proteinele de calitate înalte ale somonului cu nutrienții esențiali ai legumelor. Această masă nu numai că satisface papilele gustative, dar […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/icre-la-cuptor html
Foarte interesanta reteta de icre