Icre de fasole cu ceapa

Printeaza

Icre de fasole cu ceapa din: fasole, ulei, lamaie, sare, ceapa.

Ingrediente:Icre de fasole cu ceapa

  • o conservă mare fasole gata fiartă
  • 150 ml ulei
  • sucul unei lămâi
  • sare
  • ceapă verde, pentru servit

 

Mod de preparare:

Fasolea se scurge, se trece sub un jet de apă rece şi se pune în bolul unui mixer. Se mixează şi apoi se amestecă turnând ulei puţin câte puţin, ca la maioneză.

Se adaugă şi sucul de lămâie strecurat, apoi se potriveşte gustul de sare. Se aduce la masă cu ceapă verde tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.