Icre de fasole

Printeaza

Icre de fasole

Ingrediente:Icre de fasole

  • 300 g fasole boabe
  • 100 g lamaie
  • 200 ml ulei
  • 3 g piper
  • 100 g masline
  • 10 g boia ardei
  • 1 castravete murat
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea, spalata si pusa la inmuiat de cu seara, se fierbe schimbandu-se trei ape, pana cand bobul se sfarama intre degete.

Se da prin sita impreuna cu maslinele, curatate de samburi.

Se amesteca, turnand uleiul cate putin. Dupa ce a crescut se adauga zeama de lamaie, sarea, piperul si boia de ardei.

Se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de castraveti murati.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.