Icre de stiuca cu ceapa
PrinteazaIcre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa.
- 3 linguri de icre de ştiucă
- 3 linguri ulei
- 1 lămâie (zeama)
- miezul de la 1-2 felii de pâine
- o ceapă rosie
Mod de preparare:
Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se păstrează cam 1/4 din cantitatea de icre iniţială, nebătute.
După ce salata este gata, se adaugă icrele nebătute şi se amestecă.
Se serveste cu ceapa rosie tocata.
Pofta buna!
Cea mai proastă rețetă!
Adevăratele icre se prepară fără pâine inmuiată ori gris.Doar icre, ulei cu gust neutru, zeamă de lămâie, puțină apă minerală și opțional ceapă tocată foarte fin.Ne interesează calitatea nu cantitatea.