Icre de stiuca cu ceapa

Printeaza

Icre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa.

Ingrediente:Icre de stiuca cu ceapa

  • 3 linguri de icre de ştiucă
  • 3 linguri ulei
  • 1 lămâie (zeama)
  • miezul de la 1-2 felii de pâine
  • o ceapă rosie

 

Mod de preparare:

Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se păstrează cam 1/4 din cantitatea de icre iniţială, nebătute.

După ce salata este gata, se adaugă icrele nebătute şi se amestecă.

Se serveste cu ceapa rosie tocata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cea mai proastă rețetă!
    Adevăratele icre se prepară fără pâine inmuiată ori gris.Doar icre, ulei cu gust neutru, zeamă de lămâie, puțină apă minerală și opțional ceapă tocată foarte fin.Ne interesează calitatea nu cantitatea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.