Icre din gris

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de icre din gris din: gris, galbenus, ceapa, zeama de lamaie, masline, ulei, pasta de tomate si sare.

Ingrediente:Icre din gris

  • 100 g gris
  • 1 galbenus
  • 1 ceapa mare
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 10 masline fara samburi
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf de cutit pasta tomate
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi grisul in apa cu sare, il lasi putin sa se raceasca, apoi adaugi ceapa tocata marunt, galbenusurl, maslinele fara samburi, tocate si ele fin. Pui toate aceste ingredientele intr-un blender, impreuna cu zeama de lamaie, uleiul si pasta de tomate.

Optional, poti adauga la urma un castravete murat, curatat de coaja si aiat cat se poate de marunt. Daca compozitia ti se pare prea tare, picuri putina apa minerala si ulei.

Dupa gust, mai adaugi sare, zeama de lamaie si ornezi icrele cu felii de rosie, foi de ceapa si patrunjel verde.

Icre din gris

Icre din gris

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • icre din gris

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.