Icre false
PrinteazaIcre false din: gris, maioneza, pasta de tomate, ceapa, suc de lamaie.
Poate te intereseaza si:
- Icre de fasole cu mustar
- Bruschete cu icre negre
- Salata de somon afumat cu icre
- Icre de casa
- Omletă cu icre şi lapţi de peste
- 200 g griş
- 150 g maioneză
- 1 lingură pastă de tomate pentru culoare
- 1-2 cepe
- 2-3 linguri suc de lămâie
Mod de preparare:
Intr-o crăticioară, se pune grisul la fiert în apă rece cu sare (apă 800 ml) şi se amestecă continuu până când se îngroaşă. Se dă la o parte de pe foc şi se lasă să se răcească bine.
Intr-un castron, grisul răcit se amestecă cu maioneza, pasta de tomate şi ceapa tocată fin. Se potriveşte de gust cu sare şi suc de lămâie.
Icrele se servesc întinse pe pâine. (Se poate folosi maioneză din cartofi sau pufuleţi)
Poftă bună!
Incoming search terms:
- icre false
- icre false din gris
N-am facut niciodata icre false