Icre de fasole alba

Printeaza

Icre de fasole alba din: fasole, ulei, ceapa, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g fasole albă
  • ulei
  • ceapă
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Icre de fasole alba: Fasolea se fierbe în apă caldă cu sare şi după ce dă în clocot se scurge apa şi se pune din nou la fiert. Adeastă operaţie se repetă de 2-3 ori.

Când fasolea este foarte bine fiartă, se scurge de apă, se zdrobeşte şi se trece prin sită. Se adaugă ulei puţin câte puţin (ca la maioneză), zeamă de lămâie şi se bate până se albeşte fasolea.

La sfâr­şit se adaugă ceapa tocată mărunt şi se potriveş­te de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.