Icre de Manciuria sau icre negre

Printeaza

Icre de Manciuria sau icre negre

Se servesc fără a fi preparate. Se folosesc la pregătirea tartinelor.

Se ţin în permanenţă în frigider, altfel se alterează şi pot fi foarte dăunătoare.

Se servesc pe felii de franzelă (comuri nesărate sau baghetă) tăiate subţiri şi unse cu unt proaspăt, iar pe margine se ornează cu unt cu ajutorul unui cornet taiat la vârf foarte puţin, pentru ca să iasă untul sub forma unei şuviţe subţiri (ca o aţă).

Icre de Manciuria sau icre negre

Icre de Manciuria sau icre negre

Pofta buna!


Poate iti place si:

Aperitive cu somon, icre negre si piersica

Aperitive cu somon, icre negre si piersica din: baghetă franţu­zească, somon afumat, unt sau marga­rină tartinabilă, icre negre sau roşii, busuioc sau de rozmarin, pancetta sau kaizer, piersici decojite din compot, mentă verde sau alte verdeţuri proaspete, frunze verzi de arpagic. Ingrediente: 1 baghetă franţu­zească de 200 g 1 file de somon afumat 50 g unt sau marga­rină tartinabilă 2 linguri icre negre […]

 

Bruschete cu icre negre

Somon cu icre de Manciuria

Somon cu icre de Manciuria

Somon cu icre de Manciuria din: somon, kiwi, unt, icre, miere. Ingrediente: 500 g file de somon 200 g kiwi 100 g unt 150 g icre de Manciuria 200 g miere   Mod de preparare: Fileurile de somon se porţionează, se spală, se sărează şi se prăjesc în unt încins. Peştele prăjit se scoate pe […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.