Aperitive cu somon, icre negre si piersica din: baghetă franţuzească, somon afumat, unt sau margarină tartinabilă, icre negre sau roşii, busuioc sau de rozmarin, pancetta sau kaizer, piersici decojite din compot, mentă verde sau alte verdeţuri proaspete, frunze verzi de arpagic. Ingrediente: 1 baghetă franţuzească de 200 g 1 file de somon afumat 50 g unt sau margarină tartinabilă 2 linguri icre negre […]
Icre de Manciuria sau icre negre
PrinteazaIcre de Manciuria sau icre negre
Se servesc fără a fi preparate. Se folosesc la pregătirea tartinelor.
Se ţin în permanenţă în frigider, altfel se alterează şi pot fi foarte dăunătoare.
Se servesc pe felii de franzelă (comuri nesărate sau baghetă) tăiate subţiri şi unse cu unt proaspăt, iar pe margine se ornează cu unt cu ajutorul unui cornet taiat la vârf foarte puţin, pentru ca să iasă untul sub forma unei şuviţe subţiri (ca o aţă).
Icre de Manciuria sau icre negre
Pofta buna!
Aperitive cu somon, icre negre si piersica
Bruschete cu icre negre
Somon cu icre de Manciuria
Somon cu icre de Manciuria din: somon, kiwi, unt, icre, miere. Ingrediente: 500 g file de somon 200 g kiwi 100 g unt 150 g icre de Manciuria 200 g miere Mod de preparare: Fileurile de somon se porţionează, se spală, se sărează şi se prăjesc în unt încins. Peştele prăjit se scoate pe […]