Salata de icre cu ceapa si usturoi din: icre, ceapa, usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Durata 30 min. Ingredinte: 200 gr. icre 1 buc. ceapa 1-2 catei de usturoi piper sare ulei lamaie masline Mod de preparare Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei […]
Icre de post
PrinteazaIcre de post: Se pun la fiert 300-400 g apa, cand da in clocot se presara in ploaie 100-150 g gris. Se pune pentru culoare 1/2 lingurita de boia dulce si se amesteca pana se omogenizeaza.
Dupa ce se raceste se adauga 100 g ulei, putin cate putin. Se pune ceapa tocata marunt, sare si piper dupa gust. Se acreste cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Castraveti umpluti cu icre de crap
Castraveti umpluti cu icre de crap din: castraveti, icre, gris, ulei, ceapa, patrunjel, marar, lamaie, sare. Ingrediente: 6 castraveţi medii 100 g icre de crap 100 g griş 200 ml ulei de floarea-soarelui 1/2 ceapă roşie seminţe de pin pătrunjel şi mărar verde zeamă de lămâie sare Mod de preparare: Pentru început, prepară salata de […]
Icre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa. Ingrediente: 3 linguri de icre de ştiucă 3 linguri ulei 1 lămâie (zeama) miezul de la 1-2 felii de pâine o ceapă rosie Mod de preparare: Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se […]
Icre de conopida din: griş, conopidă fiartă, ulei, sare, zeamă de lămâie, ceapă. Ingrediente: 3 linguri griş 500 g conopidă fiartă ulei sare zeamă de lămâie 1 ceapă mare 300 ml apă Mod de preparare: Se fierbe grisul în apă clocotită, până se îngroaşă, apoi se lasă la răcit. Separat, se fierbe conopida, se […]
Incoming search terms:
- icre de post
- icre de post din gris
- icre de post cu gris
Pafta buna, dar icrele nu le puneti?:)
Astea sunt icre false din gris.