Icre tarama – reteta greceasca

Printeaza

Se pun icrele curăţate de vinişoare la înmuiat în lapte, adunate într-o pânză sau într-o sită. Se ţin la rece una sau două zile, dar se schimbă laptele în fiecare zi cu alt lapte proaspăt. Apoi se scurg de lapte şi se freacă bine cu o lingură de lemn.

Se adaugă ulei de măsline, pus în fir foarte subţire, în timp ce se freacă în continuare icrele energic, cu lingura. Se adugă puţină ceapă rasă sau tă­iată cât mai fin şi puţin oţet şi se continuă amestecarea până când pasta obţinută se ţine bine.

Icre tarama

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • icre tarama reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.