Iepure cu bere – usor de preparat

Printeaza

Iepure cu bere din: iepure, ceapa, ciuperci, bere blonda, concentrat de pui, apa, ulei, faina, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:Iepure_cu_bere

  • un iepure de 1,5 kg
  • 3 cepe
  • o cutie mica ciuperci
  • 250 ml bere blonda
  • un cub concentrat de pui
  • 200 ml apa
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu pereţi înalţi se încinge uleiul şi se pune iepurele porţionat la rumenit.

Se lasă să se rumenească pe ambele părţi şi apoi se scoate.

Se pune ceapa la călit, apoi se adaugă ciupercile.

După ce ceapa s-a înmuiat, se pune făina, se amestecă energic si apoi se stinge cu concentratul de pui desfăcut în apă.

Se amestecă bine. Se lasă 5 minute să se lege sosul, se adaugă berea şi apoi bucăţile de carne.

Se acoperă şi se lasă la fiert 45 de minute la foc mic.

Iepure cu bere

Iepure_cu_bere

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carne de iepure cu legume sotate si vin

Carne de iepure cu legume sotate si vin

Carne de iepure cu legume sotate si vin din: carne de iepure, ardei capia, ardei grasi, ceapa verde, usturoi, ciuperci, vanata, vin rosu sec, boia dulce, scortisoara, ardei iute, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de iepure doi ardei capia doi ardei grasi un fir de praz ceapa verde 6 catei de usturoi […]

 

Iepure cu smantana si vin alb

Iepure cu smantana si vin alb

Iepure cu smantana si vin alb din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei. Ingrediente: un iepure un litru vin alb 2 cepe 6 linguri muştar iute 200 g smântână 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se porţionează iepurele, se unge cu muştar şi apoi se rumeneste în ulei timp de 10 minute. […]

 

 

Friptura de iepure in bere

Friptura de iepure in bere

Friptura de iepure in bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper. Ingrediente: un iepure porţionat 400 ml bere neagră 3 cepe o lingură boabe de ienupăr 2 foi dafin sare piper   Mod de preparare: Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată. Se presară […]

Ciorba de iepure cu smantana

Ciorba de iepure cu smantana

Ciorba de iepure cu smantana din: carne de iepure, pastarnac, ceapa, smantana, morcovi, bors, faina, patrunjel, leustean, sare, dafin, cuisoare, otet. Ingrediente: 1 kg carne de iepure 100 g păstârnac 150 g ceapă 80 g smântână 100 g morcovi 1 I borş 40 g făină 1 rădăcină de pătrunjel 1 legătură leuştean sare foi de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.