Iepure in bere
PrinteazaIepure in bere din: iepure, ceapa, usturoi, bere, patrunjel verde, piper, ienibahar, frunze de dafin, ulei de masline, sare.
Poate te intereseaza si:
- 1 iepure
- 4 cepe
- 6 catei de usturoi
- 1 l bere neagra
- patrunjel verde
- piper boabe
- ienibahar
- 2 frunze de dafin
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Porţionează iepurele, spală carnea şi aşaz-o într-un vas. într-o farfurie, pune 100 ml de ulei, adaugă sare, piper şi ienibahar zdrobit puţin.
Cu acest amestec, unge bucăţile de iepure şi ţine-le la rece pentru 2-3 ore.
Taie cepele solzişori şi pune-le într-o tavă de copt. Feliază usturoiul şi pune-l printre ceapă. Aşază pe patul de ceapă bucăţile de carne şi foile de dafin. Toarnă sucul lăsat în vas, berea şi acoperă cu folie de aluminiu.
Dă tava la cuptor la foc iute 25 de minute, apoi la foc mediu încă 60 de minute. Dacă scade prea mult zeama, adaugă puţină apă, astfel încât ceapa să nu se ardă.
Serveşte friptura cu garnitură de orez, legume sau piure de cartofi şi pătrunjel verde tocat.
Iepure in bere
Pofta buna!
Incoming search terms:
- iepure la ceaun cu bere
Nu am mancat niciodata carne de iepure, ma tot intreb ce gust are, aia de la lidl mai aveau ca am vazut reclama, o sa cumpar si eu o data sa incerc sa fac