Iepure de casă cu smântână
PrinteazaIepure de casă cu smântână din: carne de iepure, ceapa, faina, mustar, boabe de ienibahar, boabe de piper, smantana, unt, sare.
- 1 kg carne de iepure
- 1 ceapă
- 1 lingură de făină
- 1 lingură de muştar
- boabe de ienibahar şi de piper
- 100 g smântână
- 60 g unt
- sare
Mod de preparare:
Carnea scoasă din marinată se şterge, se taie în bucăţi şi se pune la prăjit în ulei încins.
După aceea, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se călesc împreună până când se rumeneşte şi ceapa, se adaugă 1/2 lingură de făină, piperul şi ienibaharul şi se stinge cu apă.
Se lasă să mai fiarbă până ce carnea este gata.
Se adaugă smântână (amestecată în prealabil cu 1/2 lingură de făină şi cu sos de muştar) şi se mai fierb împreună 3-4 minute.
Pofta buna!