Iepure de casă cu smântână

Printeaza

Iepure de casă cu smântână din: carne de iepure, ceapa, faina, mustar, boabe de ienibahar, boabe de piper, smantana, unt, sare.

Ingrediente:Iepure de casă cu smântână

  • 1 kg carne de iepure
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de făină
  • 1 lingură de muştar
  • boabe de ienibahar şi de piper
  • 100 g smântână
  • 60 g unt
  • sare

Mod de preparare:

Carnea scoasă din marinată se şterge, se taie în bucăţi şi se pune la prăjit în ulei încins.

După aceea, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se călesc împreună până când se rumeneşte şi ceapa, se adaugă 1/2 lingură de făină, piperul şi ienibaharul şi se stinge cu apă.

Se lasă să mai fiarbă până ce carnea este gata.

Se adaugă smântână (amestecată în prealabil cu 1/2 lingură de făină şi cu sos de muştar) şi se mai fierb împreună 3-4 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.