Iepure de casa

Printeaza

Iepure de casa din: iepure, orez, sare, boia de ardei, smantana, margarina, faina, ceapa, mere, costita afumata.

Ingrediente:

  • 1 iepure
  • 300 g orez
  • sare
  • boia de ardei
  • 3 linguri smîntînă
  • 300 g margarina
  • 1 lingură făină
  • 2 cepe
  • 2 mere mici
  • 100 g costiţă afumată

 

Mod de preparare:

Iepurele se taie bucăţi egale. Se prăjeşte fiecare bucată şi se aşază în cratiţă. Separat se face sosul, se prăjesc în grăsime ceapa, merele tăiate, costiţa, făina.

După ce începe să se rumenească se stinge şi se fierbe 25 mi­nute cu supa din oasele de iepure, apoi se strecoară peste carnea prăjită şi se fierb împreună.

La urmă se adaugă şi smantană. Se serveşte fierbinte în vas adînc odată cu un pilaf cu boia de ardei iute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Bruschete cu Avocado și Somon Afumat – Rețetă de Aperitiv Delicios și Elegant

Bruschete cu Avocado și Somon Afumat – Rețetă de Aperitiv Delicios și Elegant din: paine, avocado, somon afumat, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Bruschetele cu avocado și somon afumat sunt un aperitiv sofisticat, plin de arome proaspete și gusturi bogate. Această rețetă aduce împreună cremozitatea piureului de avocado, prospețimea […]

Gulii la Cuptor – Rețetă Ușoară și Delicioasă

Gulii la Cuptor – Rețetă Ușoară și Delicioasă din: gulii, ulei de masline, sare, piper. Guliile la cuptor reprezintă o modalitate simplă și sănătoasă de a pregăti aceste legume delicioase. Tăiate în felii sau cuburi, amestecate cu ulei de măsline și aromele preferate, guliile devin aurii și crocante în timpul coacerii la cuptor. Această rețetă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.