Iepure civet cu sos de vin, arpagic, ciuperci si costita

Printeaza

 Iepure civet cu sos de vin, arpagic, ciuperci si costita

Ingrediente:Iepure civet cu sos de vin, arpagic, ciuperci si costita

  • 1,800 kg came de iepure (spată ,piept sau pulpă)
  • 1 ceapă
  • 100g zarzavat
  • 1/2 l vin
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingură bulion
  • 120 g costiţă afumată
  • 300 g ciuperci
  • 1/2 l supă de iepure sau apă
  • 200 g arpagic

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi şi se sotează în ulei cu ceapă tocată, zarzavat tăia: şi făină.

Se fierb apoi cu supă, sare, bulion, făină şi vin circa 20 minute. Se scoate zarzavatul şi ceapa iar sosul se mai fierbe circa 25 minute apoi cu car­nea adăugîndu-se şi 200 g arpagic sotat, costiţa tăiată şi prăjită şi ciupercile.

Spre sfîrşit se mai adaugă puţin sange de iepure.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Absolut delicios iepurele cu sos de vin.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.