Iepure cu dovleac

Printeaza

Iepure cu dovleac din: iepure, dovleac, morcovi, ceapa, pastarnac, ulei, vin, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Iepure_cu_dovleac

  • un iepure
  • 1/2 dovleac mare
  • 2 morcovi
  • o ceapă mare
  • 2 rădăcini păstârnac
  • 4 linguri ulei
  • 300 ml vin alb sec
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea porţionată se rumeneşte în două linguri de ulei. Se toacă cât mai fin ceapa, morcovii si păstârnacul, iar dovleacul se taie felii.

Intr-un vas de ceramică se pune carnea si se adaugă legumele. Se presară sare şi piper, se toarnă vinul si restul de ulei, se pune capacul şi se lasă la cuptor pentru o oră.

Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Iepure cu dovleac

Iepure_cu_dovleac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.