Iepure cu smantana si vin

Printeaza

Iepure cu smantana si vin din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei.

Ingrediente:Iepure cu smantana si vin

  • un iepure
  • un litru vin alb
  • 2 cepe
  • 6 linguri muştar iute
  • 200 g smântână
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se porţionează iepurele, se unge cu muştar şi apoi se rumeneste în ulei timp de 10 minute. Se scot, se pune ceapa tocată, se presară cu sare şi se stinge cu 100 ml vin.

Se lasă să se evapore.

Se pune amestecul cu ceapă în tava de cuptor, se toarnă vinul rămas, se adaugă 100 ml apă. Se aşază deasupra bucăţile de carne şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Se scoate carnea, iar sosul se fierbe 5 minute cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.