Iepure cu sos de rosii

Printeaza

 

O reteta delicioasa de iepure cu sos de rosii, ceapa, vin, lamaie si unt.Iepure cu sos de rosii

Ingrediente:

  • 1kg carne de iepure
  • 11 suc de roşii
  • 1 ceapă
  • un pahar vin alb
  • 1 lămâie
  • puţin unt

 

Mod de preparare :

Speli bine carnea şi o pui în apă rece, cu sucul de lămâie. O laşi o oră. Pui carnea în oală, adaugi vinul şi o pui pe foc până scade vinul.

Separat pui ceapa să se căleas­că, adaugi carnea fiartă şi dezosată şi o pui pe foc până când ceapa prinde o culoare aurie. Scoţi car­nea, adaugi sucul de roşii şi laşi să fiarbă până ce se îngroaşă. Adaugi carnea şi mai laşi să dea în câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.