Iepure cu struguri

Printeaza

Iepure cu struguri din: struguri, stafide, armagnac, condimente, file de iepure, ulei de susan, slanina, germeni de linte.

Ingrediente:Iepure_cu_struguri

  • 300 g struguri verzi
  • 50 g stafide
  • 4 cl Armagnac
  • 1/2 lingură praf amestec cinci condimente
  • 500 g file de iepure
  • 2-3 linguri ulei de susan
  • 100 g cuburi de slănină
  • sare
  • piper
  • 100 g germeni de linte

 

Mod de preparare:

Se spală strugurii, se taie în jumătate şi se înlătură sâmburii. Se amestecă strugurii cu stafidele, cu Armagnac şi cu praful amestec cinci condimente şi se marinează cca 10-15 minute.

Se taie fileul de iepure fâşii subţiri. Se încinge uleiul în wok, iar fâşiile de carne se prăjesc cca 3-4 minute împreună cu cubuletele de slănină, amestecând continuu.

Se adaugă amestecul de struguri, iar compoziţia rezultată se lasă la fiert înăbuşit cca 3-4 minute. Se condimentează puternic cu sare şi piper. Se spală germenii de linte, se lasă la scurs şi se adaugă în wok.

Se lasă pe foc cca 1-2 minute, amestecând bine, apoi mâncarea se aşază pe farfurii şi se serveste.

Iepure cu struguri

Iepure_cu_struguri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.