Fasole verde – beneficii pentru sanatate si retete. Fasolea verde, cunoscută și sub denumirea de fasole verde, este o legumă populară și sănătoasă, bogată în nutrienți și beneficii pentru sănătate. Iată câteva aspecte importante despre beneficiile pentru sănătate ale fasolei verzi: Valoare nutritivă: Fasolea verde este o sursă excelentă de nutrienți esențiali, cum ar fi […]
Iepure la cuptor cu bacon
PrinteazaIepure la cuptor cu bacon din: iepure, cartofi, ceapă, bacon, usturoi, cimbru proaspăt, foaie dafin, vin alb sec, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 iepure
- 1 kg cartofi noi
- 1 ceapă mare
- 150 g cuburi de bacon neafumat
- 3 căţei usturoi
- 1 crenguţă cimbru proaspăt
- 1 foaie dafin
- 100 ml vin alb sec
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Iepure la cuptor cu bacon: Ceapa tăiată peştişori si baconul se pun la călit într-o lingură de ulei. Intre timp, cartofii se curăţă si se taie cuburi.
Se pune ceapa călită peste cartofi, într-un vas de cuptor.
asază deasupra iepurele porţionat. Se stropeşte totul cu restul de ulei, se adaugă căţeii de usturoi, se pun cimbrul si foaia de dafin, se toarnă vinul, se presară cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor pentru 50 de minut.
Pofta buna!
Tempura de vita din: carne de vita, faina alba, apa rece, ou, sare, ulei vegetal. Carnea este învelită într-o pastă de tempura ușoară și crocantă și apoi prăjită până devine aurie. Această mâncare oferă o combinație delicioasă între gustul savuros al cărnii și textura crocantă a acoperirii de tempura. Ingrediente: 250 g carne (de preferat […]