Iepure de casa in frigarui

Printeaza

Iepure de casa in frigarui

Ingrediente:Iepure de casa in frigarui

  • 1 iepure
  • 8-10 frigărui
  • sare
  • puţin cimbru
  • 200 g costiţă afumată
  • 330 g ciuperci
  • puţin mujdei
  • 1 legătură verdeaţă
  • 150 g margarină

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţele, în mărimi egale şi se înfig pe frigăruie inter­calate 1 bucată carne, 1 de ciuperci, 1 de costiţă tăiată.

Se frige pe grătar uns cu margarină topită. Cînd s-au fript bine se stropeşte cu mujdei şi ver­deaţă tocată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai mancat frigarui de iepure. Sunt buni?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.