Iepure de casa

Printeaza

 Iepure de casa

Ingrediente:Iepure de casa

  • 1 iepure
  • 300 g orez
  • sare
  • boia de ardei
  • 3 linguri smîntînă
  • 300 g margarina
  • 1 lingură făină
  • 2 cepe
  • 2 mere mici
  • 100 g costiţă afumată

 

Mod de preparare:

Iepurele se taie bucăţi egale. Se prăjeşte fiecare bucată şi se aşază în cratiţă. Separat se face sosul, se prăjesc în grăsime ceapa, merele tăiate, costiţa, făina.

După ce începe să se rumenească se stinge şi se fierbe 25 mi­nute cu supa din oasele de iepure, apoi se strecoară peste carnea prăjită şi se fierb împreună.

La urmă se adaugă şi smantană. Se serveşte fierbinte în vas adînc odată cu un pilaf cu boia de ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.