Iepure in sos alb

Printeaza

Iepure in sos alb din: carne de iepure, lapte, faina, apa, zeama de carne.

Ingrediente:Iepure in sos alb

  • carne de iepure
  • 200 ml lapte
  • o linguriţă făină
  • apă/zeamă de carne

 

Mod de preparare:

Iepurele, după ce a fost ţinut în marinată, se frige la frigare, iar într-un vas pus sub el se adună zeama care se scurge.

Această zeamă, subţiată cu apă sau zeamă de carne, se fierbe puţin, apoi se adaugă laptele amestecat cu făina şi se mai fierbe câteva clocote. Sosul se acreşte, după gust, cu marinată în care a stat carnea.

Friptura se serveşte tăiată felii şi acoperită cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.