Iepure la frigare

Printeaza

Iepure la frigare din: carne de iepure, slanina afumata, usturoi, unt, zeama de lamaie, ulei.

Ingrediente:Iepure la frigare

  • 1 kg carne de iepure
  • 200 g de slănină afumată
  • o căpăţână de usturoi
  • 100 g de unt sau zeamă de lămâie amestecată cu ulei

 

Mod de preparare:

Spinarea şi pulpele din spate ale iepurelui, marinate sau proaspete, se curăţă de pieliţe, apoi se împănează cu slănină şi, opţional, cu usturoi. Apoi fiecare bucată de carne se leagă bine cu o sforicică şi se atârnă la fript, deasupra focului.

Se frige până se rumeneşte frumos, ungându-se, din când în când, cu unt sau cu zeamă de lămâie amestecată cu ulei. Când este gata, se scoate sforicică şi se poate servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.