Iepure cu rozmarin si vin din: iepure, ceapa, ulei, vin, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: un iepure porţionat o ceapă 2 linguri ulei 250 ml vin alb sec 6 căţei usturoi 2 crenguţe rozmarin 1-2 foi dafin sare piper Mod de preparare: Carnea se presară cu sare şi piper şi apoi se rumeneşte pe […]
Iepure cu sos alb de vin din: iepure, morcovi, ceapa, ciuperci, smantana, lamaie, faina, vin, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de iepure un cub concentrat de legume 2 morcovi o ceapă o cutie mică ciuperci 200 g smântână grasă o lămâie un gălbenuş 2 linguri făină 250 ml vin alb 100 g unt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bun iepurele