Iepure impanat la cuptor

Printeaza

 Iepure impanat la cuptor

Ingrediente:Iepure impanat la cuptor

  • 1 iepure
  • 1 capatana usturoi
  • 100 g slanina
  • 1 cana vin alb
  • masline
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il mai speli inca o data si il portionezi. Fiecare bucata in parte o crestezi si o impanezi cu catei de usturoi, cu bucatele de slanina si cate o masline.

Asezi bucatile de iepure in tava in care ai pus inainte putin ulei, le dai la cuptor si lasi sa se rumeneasca.

Adaugi apoi vinul alb si le scoti din cuptor cand si cand, ca sa le intorci si pe o parte, si pe alta. Garnitura e la alegere: sote de legume, piure de cartofi, cartofi prajiti.

Iepure impănat la cuptor

Iepure impanat la cuptor

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.