Iepure cu rozmarin si vin din: iepure, ceapa, ulei, vin, usturoi, rozmarin, sare, piper.
Carnea de iepure este o sursă bogată de proteine, care sunt importante pentru menținerea și dezvoltarea masei musculare.
Este o sursă sănătoasă de proteine, dar este scăzută în grăsimi și calorii, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate sau să mențină o dietă sănătoasă.
Carnea de iepure este o sursă bogată de nutrienți, cum ar fi vitamina B12, fierul și zincul, care sunt importante pentru sănătatea generală și funcționarea organismului.
Ingrediente:
un iepure porţionat
o ceapă
2 linguri ulei
250 ml vin alb sec
6 căţei usturoi
2 crenguţe rozmarin
1-2 foi dafin
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea se presară cu sare şi piper şi apoi se rumeneşte pe toate părţile în ulei.
Se transferă în vasul de cuptor, se adaugă rozmarinul, foile de dafin, se toarnă vinul şi tot atâta apă.
Se acoperă şi se lasă timp de o oră în cuptorul încins.
După 30 de minute de copt, se adaugă ceapa şi usturoiul feliuţe.
Frigarui de iepure cu masline verzi din: file de iepure, cimbru, sherry, sare, piper, portocale, otet, ulei, masline. Ingrediente: 500 g file de iepure 1 fir de cimbru 5 linguri de sherry sec sare piper 3 portocale 2 linguri de oţet de sherry 4 linguri de ulei de măsline 20 măsline verzi ulei pentru prăjit […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.