Iepure cu smantana si mustar
PrinteazaIepure cu smantana si mustar din: carne de iepure, ceapa, faina, mustar, enibahar, piper, smantana, unt, sare.
- 1 kg carne de iepure
- 1 ceapă
- 1 lingură de făină
- 1 lingură de muştar
- boabe de enibahar şi de piper
- 100 g smântână
- 60 g unt
- sare
Mod de preparare:
Carnea scoasă din marinată se şterge, se taie în bucăţi şi se pune la prăjit în ulei încins.
Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se călesc împreună până când se rumeneşte şi ceapa, se adaugă 1/2 lingură de făină, piperul şi enibaharul şi se stinge cu apă. Se lasă să mai fiarbă până ce carnea este gata.
Se adaugă smântână (amestecată în prealabil cu 1/2 lingură de făină şi cu sos de muştar) şi se mai fierb impreună 3-4 minute.
Pofta buna!