Friptura de iepure in bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper. Ingrediente: un iepure porţionat 400 ml bere neagră 3 cepe o lingură boabe de ienupăr 2 foi dafin sare piper Mod de preparare: Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată. Se presară […]
Iepure umplut cu ficat
PrinteazaIepure umplut cu ficat din: iepure, ceapa uscata, usturoi, ficat, miezul de bagheta, oua, sare, piper, vin rosu, piper boabe si foi de dafin.
- 1 iepure
- 1 ceapa uscata (sau 2 fire ceapa verde)
- 2-3 catei de usturoi
- 300 g ficat
- miezul de la o bagheta
- 2 oua
- sare
- piper
- vin rosu
- piper boabe
- 2-3 foi de dafin
Mod de preparare:
Pui Iepurele la marinat timp de 24 de ore în vin roşu cu boabele de piper şi foile de dafin.
Tai ceapa rondele, ficatul îl tai felii şi le căleşti în ulei la care adaugi şl usturoiul, înmoi miezul de la baghetă în lapte, îl storci şi îl dai prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi ficatul călite.
Adaugi 2 ouă, sare şl piper, amesteci bine, Iar compoziţia o bagi în burta iepurelui, după care o coşi.
Ungi o tavă cu untură, pul Iepurele şi o dai la cuptor. în tavă mal pui ulei şl apă.
După ce a fiert puţin, adaugi şi vinul în care a stat Iepurele. Ungi mereu iepurele cu zeama din tavă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de iepure cu smantana
Ciorba de iepure cu smantana din: carne de iepure, pastarnac, ceapa, smantana, morcovi, bors, faina, patrunjel, leustean, sare, dafin, cuisoare, otet. Ingrediente: 1 kg carne de iepure 100 g păstârnac 150 g ceapă 80 g smântână 100 g morcovi 1 I borş 40 g făină 1 rădăcină de pătrunjel 1 legătură leuştean sare foi de […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- iepure umplut la cuptor
- iepure umplut cu ficat
Nu am mancat carne de iepure