Iepure umplut cu sunca si ou
PrinteazaIepure umplut cu sunca si ou din: pulpe de iepure, sunca, oua, unt, vin, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 pulpe de iepure
- 200 g şuncă
- 4 ouă
- 100 g unt
- 100 ml vin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpele se dezosează pe lungime, păstrând pe cât posibil bucata de carne întreagă, care se presară cu sare si piper.
Din cele 4 ouă se pregăteşte o omletă simplă şi cât mai subţire. Se aşază pe fiecare bucată de carne un prim strat de şuncă, apoi omletă.
Se rulează şi se leagă.
Se unge cu unt şi se da la cuptor pentru 20 de minute. Apoi, se toarnă şi vinul şi se mai lasă la cuptor 20 de minute.
Se taie după ce s-a răcorit.
Iepure umplut cu sunca si ou
Pofta buna!
N-am mancat niciodata iepure, carne de iepure de fapt