Iepure umplut cu sunca si ou

Printeaza

Iepure umplut cu sunca si ou din: pulpe de iepure, sunca, oua, unt, vin, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de iepure
  • 200 g şuncă
  • 4 ouă
  • 100 g unt
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pulpele se dezosează pe lun­gime, păstrând pe cât posibil bucata de carne întreagă, care se presară cu sare si piper.

Din cele 4 ouă se pregăteşte o omletă simplă şi cât mai subţire. Se aşază pe fiecare bucată de carne un prim strat de şuncă, apoi omletă.

Se rulează şi se leagă.

Se unge cu unt şi se da la cuptor pentru 20 de minute. Apoi, se toarnă şi vinul şi se mai lasă la cuptor 20 de minute.

Se taie după ce s-a răcorit.

 

Iepure umplut cu sunca si ou

Iepure_umplut_cu_sunca_si_ou

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata iepure, carne de iepure de fapt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.