Friptura de iepure in bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper. Ingrediente: un iepure porţionat 400 ml bere neagră 3 cepe o lingură boabe de ienupăr 2 foi dafin sare piper Mod de preparare: Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată. Se presară […]
Iepure cu usturoi si rozmarin
PrinteazaIepure cu usturoi si rozmarin din: carne de iepure fără oase, cimbru, rozmarin, vin sec, ulei de măsline, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g carne de iepure fără oase
- 3 fire cimbru
- 3 fire rozmarin
- 200 ml vin sec
- 100 ml ulei de măsline
- 8 căţei de usturoi
- sare, piper
Mod de preparare:
Se taie carnea felii, se sărează şi se pipereză.
Se toarnă vinul şi se adaugă verdeaţa; se acoperă cu folie şi se lasă să se marineze la frigider, cca 8 ore.
Se încinge uleiul în tigaie şi se adaugă usturoiul tocat; se prăjeşte până se rumeneşte şi se prăjesc apoi bucăţile de carne, scurse.
Se stropeşte carnea cu marinată şi se lasă să se înăbuşe cca 20 min.
Se serveşte cu pâine albă şi lămâie.
Iepure cu usturoi si rozmarin
Pofta buna!
Friptura de iepure in bere
Piftie de iepure
Piftie de iepure din: iepure, morcovi, radacina de telina, zucchini, ardei gras gelatină, boabe de piper, foi de dafin, cuişoare, oţet, oua. Ingrediente: 1 iepure curăţat 4 morcovi mari 1 rădăcină de ţelină 4 zucchini 2 ardei graşi roşii 14 foi gelatină 10 boabe de piper 2 foi de dafin 2 cuişoare 1/4 ceaşcă oţet 2 albuşuri coji de ouă […]
Placinta cu carne de iepure si susan
Placinta cu carne de iepure si susan din: faina, praf de copt, susan, unt, iepure, bacon, legume, condimente, verdeata. Ingrediente: 250 g făină 10 g praf de copt 125 ml supă de legume 2 linguri cu pătrunjel proaspăt, tăiat mărunt un ou bătut, pentru uns 2 linguri cu seminţe de susan, opţional Pentru umplutura: 1 iepure […]
Pofta buna!