Iepure vanatoresc

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de iepure vanatoresc din: iepure, vin alb, usturoi, supa, salvie, rozmarin, sare, piper, otet si sardele.

Ingrediente:Iepure vanatoresc

  • 1  iepure
  • 1 /2 pahar vin alb de masă
  • 2 căţei de usturoi
  • supă
  • salvie
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • oţet
  • 2   sardele

 

Mod de preparare:

Tăiem iepurele în bucăţi şi-l frigem în vasul. Când s-a rumenit, turnăm peste el vinul. Fierbem până când li­chidul începe să dea în clocot. Atunci adăugăm usturoiul, rozmari­nul, salvia şi supa şi amestecăm cu grijă. Condimentăm cu sare şi piper şi fierbem înfundat, la foc căt mai mic, 60 minute.

Când carnea este gata, o scoatem şi o lăsăm la căldură. Restul sosului îl punem într-un vas mai mic, adăugăm sardelele zdrobite şi puţin oţet şi fierbem la foc mic, ame­stecând într-una, încă 3 minute. Sosul îl turnăm peste carne şi putem servi.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.