Indiene

Printeaza

Indiene din: oua, zahar, faina, cacao, sirop, glazura.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • 5 linguri făină
  • cremă de cacao
  • sirop
  • glazură

 

Mod de preparare:

Indiene: freacă gălbenuşurile cu 4 linguri de zahăr. Separat se bat bine albuşurile cu restul de zahăr, care se adaugă treptat.

toarnă peste gălbenuşurile frecate, amestecînd încet cu o lopăţică sau cu o lingură de lemn.

adaugă treptat făina, amestecînd mereu. într-o tavă îmbrăcată în hîrtie se toarnă cu un cornet această compoziţie, în formă cilindrică, cu distanţe între ele.

presară cu puţină făină şi se coc la foc potrivit circa 20 min.

Cînd sînt gata, se scobeşte miezul cu vîrful unui cuţit. umplu cu cremă de cacao şi se lipesc cîte două capace umplute cu cremă.

Suprafaţa unuia dintre capace se siropează cu sirop de zahăr şi se acoperă cu glazură. decorează după plac.

 

 

Pofta buna!

 

 

Bulgur cu Legume la Cuptor

Bulgur cu Legume la Cuptor din: bulgur, ardei, vinete, ulei de masline, dovlecel, condimente, sare, piper, supa, busuioc. Redescoperă plăcerea de a găti cu acesta rețetă de bulgur cu legume la cuptor, un fel de mâncare sățios și plin de arome, care îmbină perfect nutrienții esențiali cu gustul delicios al Mediteranei. Această rețetă nu doar […]

Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă

Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă din: fasole alba, ceapa, usturoi, rosii in suc, oregano, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă tradițională de fasole la cuptor, gătită lent într-un sos bogat de roșii, aromatizată cu oregano, ceapă și usturoi. Această mâncare vegetariană este nu doar sățioasă și […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.