Inele aromate de ceapa
PrinteazaInele aromate de ceapa din: ceapa, faina, pesmet, ou, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o ceapă
- 3 linguri făină
- 3 linguri pesmet
- un ou
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Inele aromate de ceapa: curăţă ceapa şi se taie rondele potrivite Care apoi se desfac. bate oul cu sare şi piper şi apoi se punejntr-o cutie cu rondelele de ceapă.
Se închide bine cutia şi se agită pentru ca tpa’te inelele de ceapă să fie bine atinse de ou. amestecă făina cu pesmetul şi se pun în altă cutie, se adaugă rondelele de ceapă, se închide bine cutia şi se agită din nou.
Apoi se iau inelele de ceapă şi se pun în baie de ulei bine încins.
Se scot pe hârtie absorbantă.
Pofta buna!