Inele de ceapa in crusta de pesmet

Printeaza

Inele de ceapa in crusta de pesmet din: faina, condimente, pesmet, parmezan, ceapa, oua.

Ingrediente:Inele de ceapa in crusta de pesmet

  • 1 ceasca faina
  • 1 lingura condimente
  • 1 1/2 cani pesmet
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 2 cepe, taiate felii
  • 2 oua, batute

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C.

Intr-o tava adaugati hartie de copt. Intr-un castron mare, se combina faina si condimentele.

Intr-un alt castron mare, se combina pesmet si parmezan.

Dati ceapa prin amestecul de faina, scufundati in oua, apoi dati ptin amestecul de pesmet.

Raspanditi pe foaia de copt si dati la cuptor aproximativ 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.