Inele de ceapa cu patrunjel

Printeaza

Inele de ceapa cu patrunjel din: ceapa, faina, oua, sare, lapte, ulei, patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 cepe mari
  • 200 g faina
  • 2 ouă
  • sare
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • ulei pentru prăjit
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

curăţă ceapa, se taie ronde-le si apoi se separă cu atentie. amestecă făina cu gălbenusurile si laptele, cele 2 linguri de ulei si sare.

bat albusurile cu un praf de sare, se adaugă si apoi se pun si inelele de ceapă. amestecă bine pentru ca fiecare inel să fie cuprins de aluat si apoi se pun la prăjit în baie de ulei fierbinte.

scot pe şervete de hârtie si se presară cu pătrunjel fin tocat.

 

Inele de ceapa cu patrunjel

Inele_de_ceapa_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiul Darjeeling

Ceaiul Darjeeling, denumit adesea “șampania ceaiurilor,” este unul dintre cele mai apreciate și căutate ceaiuri din lume. Originar din regiunea Darjeeling din India, acest ceai unic are o istorie bogată și o aromă distinctivă care îl diferențiază de alte tipuri de ceai. Istoria Ceaiului Darjeeling – Originile […]

Pui cu Sos de Roșii și Ardei Gras

este o rețetă clasică și savuroasă, ideală pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Acest preparat combină proteinele de înaltă calitate din pieptul de pui cu vitaminele și antioxidanții din roșii și ardei gras, rezultând într-o mâncare echilibrată și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.