Inele de ceapa

Printeaza

Inele de ceapa din: ceapa, oua, lapte, sare, piper, faina, pesmet.

Ingrediente:

  • 2 cepe mari
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • făină
  • pesmet
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Inele de ceapa: Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. Cureţi cepele şi le tai rondele, le ţii câteva secunde în lapte, apoi le separi. Treci fiecare inel prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet.

Le prăjeşti în ulei încins până când capătă o crustă aurie. Le scoţi pe şervete pentru a se absorbi excesul de ulei

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Șprot marinat cu lămâie și mărar

Șprot marinat cu lămâie și mărar – este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru a adăuga o notă de prospețime și savoare mesei tale. Această rețetă se bazează pe arome naturale, ușor de găsit, și este ideală pentru orice ocazie, de la prânzuri rapide la cine elegante. Marinatul ajută la păstrarea șprotului proaspăt și […]

Cocktail Journalist

Cocktail Journalist – este un amestec sofisticat de gin și diverse arome. Inspirat de complexitatea și diversitatea poveștilor jurnalistice, acest cocktail combină elemente clasice cu accente moderne, oferind o experiență culinară care îmbină subtilitatea și rafinamentul. Fiecare ingredient adaugă o notă distinctă, contribuind la un echilibru perfect între gust și aromă. Ideal pentru serile sofisticate […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.