Inele de ceapă prăjite
PrinteazaInele de ceapă prăjite din: ceapa, faina, praf de copt, apa minerala, ulei, sare si piper.
- 2 cepe medii
- 190 g faina
- o lingura praf de copt
- 375 ml apa minerala
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un vas, se amestecă făina, cu praful de copt, sarea şi piperul. Apoi, se adaugă, puţin câte puţin, apa minerală amestecând după fiecare adăugare.
Se curăţă ceapa şi se taie felii groase de 3 cm care se desfac apoi în inele.
Intr-o tigaie, se pune suficient ulei pentru a avea o baie de ulei şi cu furculiţa se trec inelele prin aluatul cu apă minerală.
Se prăjesc în baia de ulei încins şi se scot pe hârtie absorbantă.
Inele de ceapă prăjite
Pofta buna!
Incoming search terms:
- inele de ceapă
- inele de ceapa pane
- rondele de ceapa prajita
Foarte bune inelele de ceapa