Inele de ceapă prăjite

Printeaza

Inele de ceapă prăjite din: ceapa, faina, praf de copt, apa minerala, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Inele_de_ceapa_prajite

  • 2 cepe medii
  • 190 g faina
  • o lingura praf de copt
  • 375 ml apa minerala
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, se amestecă făina, cu praful de copt, sarea şi piperul. Apoi, se adaugă, puţin câte puţin, apa minerală amestecând după fiecare adăugare.

Se curăţă ceapa şi se taie felii groase de 3 cm care se desfac apoi în inele.

Intr-o tigaie, se pune suficient ulei pen­tru a avea o baie de ulei şi cu furculiţa se trec inelele prin aluatul cu apă minerală.

Se prăjesc în baia de ulei încins şi se scot pe hârtie absorbantă.

Inele de ceapă prăjite

Inele_de_ceapa_prajite

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • inele de ceapă
  • inele de ceapa pane
  • rondele de ceapa prajita

1 comentariu

  1. Foarte bune inelele de ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.