Inele surpriza
PrinteazaInele surpriza din: covrigei, maioneza, oua de prepelita, mustar, creson, castravete, batoane de crab, piper, lamaie, icre, somon afumat, marar, carne de pui, chutney de mango si arpagic.
- 10 covrigei, tăiaţi în jumătate
- 20 linguriţe cu maioneză
- ouă de prepeliţă, feliate
- muştar
- 1 mână de creson
- 1/4 castravete feliat
- 125 g batoane de crab
- piper negru proaspăt măcinat
- 2 linguriţe cu suc de lămâie
- 1 lingură cu icre
- 125 g somon afumat, mărunţit
- crenguţe proaspete de mărar
- 125 g carne de pui prăjită, tăiată în felii
- 1 lingură cu chutney de mango
- arpagic tocat
Mod de preparare:
Acoperă fiecare jumătate de covrig cu:
- 1 linguriţă de maioneză, felii de ouă, muştar şi creson
- felii de castravete şi carne de crab, asezonate cu piper negru şi suc de lămâie, iar deasupra pui puţine icre
- somon afumat presărat cu fire mici de mărar proaspăt
- carne de pui stropită cu chutney de mango şi presărată cu arpagic.
Serveşte imediat sau acoperă cu un capac sau folie şi păstreaza-le la rece, maxim 3 ore.
Inele surpriza
Pofta buna!