Inele surpriza

Printeaza

Inele surpriza din: covrigei, maioneza, oua de prepelita, mustar, creson, castravete, batoane de crab, piper, lamaie, icre, somon afumat, marar, carne de pui, chutney de mango si arpagic.

 

Ingrediente:Inele_surpriza

  • 10 covrigei, tăiaţi în jumătate
  • 20 linguriţe cu maioneză
  • ouă de prepeliţă, feliate
  • muştar
  • 1 mână de creson
  • 1/4 castravete feliat
  • 125 g batoane de crab
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 2 linguriţe cu suc de lămâie
  • 1 lingură cu icre
  • 125 g somon afumat, mărunţit
  • crenguţe proaspete de mărar
  • 125 g carne de pui prăjită, tăiată în felii
  • 1 lingură cu chutney de mango
  • arpagic tocat

 

Mod de preparare:

Acoperă fiecare jumătate de covrig cu:

  • 1 linguriţă de maioneză, felii de ouă, muştar şi creson
  • felii de castravete şi carne de crab, asezonate cu piper negru şi suc de lămâie, iar deasupra pui puţine icre
  • somon afumat presărat cu fire mici de mărar proaspăt
  • carne de pui stropită cu chutney de mango şi presărată cu arpagic.

Serveşte imediat sau acoperă cu un capac sau folie şi păstreaza-le la rece, maxim 3 ore.

 

Inele surpriza

Inele_surpriza

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.