Inghetata de banane cu sos de afine
PrinteazaInghetata de banane cu sos de afine din: banane, miez de nucă de cocos tânără, căpşuni, suc de nucă de cocos ţânără, esenţă de vanilie.
Ingrediente:
- 3 banane întregi
- 1/4 ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
- 1/2 ceaşcă de căpşuni
- 1/2 ceaşcă de suc de nucă de cocos ţânără
- 1/2 linguriţă de esenţă de vanilie
Mod de preparare Inghetata de banane cu sos de afine:
Alegeţi banane bine coapte şi tăiaţi-le-în sferturi.
Puneţi bucăţile într-o pungă de plastic cu fermoar şi congelaţi-le timp de minimum cinci ore.
Omogenizaţi bananele într-un blender.
Preparaţi un sos, amestecând miezul de nucă de cocos, afinele, sucul de nucă dp cocos şi vanilia, până se omogenizează.
Puneţi bananele congelate în vase de servit şi presăraţi pe deasupra sosul de afine.
Pofta buna!