Inghetata cu branza de vaci si zmeura

Printeaza

Inghetata cu branza de vaci si zmeura din: unt, zahar, zmeura, ovaz, branza de vaci, lamaie, inghetata.

Ingrediente:

  • 20 g unt
  • 60 g zahar
  • 250 g zmeura
  • 60 g fulgi de ovaz
  • 250 g branza de vaci proaspata si smantanoasa
  • sucul de la o lamaie
  • o cutie de inghetata de zmeura sau vanilie

 

Mod de preparare:

Inghetata cu branza de vaci si zmeura: Se pun intr-o tigaie untul, zaharul si fulgii de ovaz, pe foc mic. Se amesteca pana devin aurii. Se dau deoparte si se lasa sa se raceasca.

Se spala zmeura si se da prin mixer sau prin masina de tocat. Se pastreaza putina zmeura pentru garnisit.

Se amesteca piureul de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie.Se adauga fulgii de ovaz prajiti, se amesteca toata compozitia usurel.

In cupe separate de sticla, se pun 2-3 linguri de inghetata si deasupra se toarna sosul de branza si de zmeura.

Se garniseste cu zmeura ramasa.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.