Ingheţată de cacao cu nuci, rahat şi fructe din dulceaţă
PrinteazaIngheţată de cacao cu nuci, rahat şi fructe din dulceaţă
Ingrediente:
- 3 linguri cacao
- 1 cana zahar tos
- 1/2 cana apa
- 250 g unt
- 2 linguri fructe din dulceata
- 3 bucati rahat
- o cana miez de nuca
- 1 esenta de rom
Mod de preparare:
Bati untul spuma, iar separat fierbi pe foc mic apa cu zaharul cacaua pana obtii un sirop mai gros.
Adaugi in el putin unt si-l amesteci pana se raceste, apoi incorporezi untul ramas, fructele din dulceata, nucile si esenta de rom.
Torni compozitia in cupe si dai inghetata la congelator. O aduci la masa decorata cu miez de nuca si rahat.
Ingheţată de cacao cu nuci, rahat şi fructe din dulceaţă
Poftă bună!