Ingheţată de cacao cu nuci, rahat şi fructe din dulceaţă

Printeaza

Ingheţată de cacao cu nuci, rahat şi fructe din dulceaţă

Ingrediente:

  • 3 linguri cacao
  • 1 cana zahar tos
  • 1/2 cana apa
  • 250 g unt
  • 2 linguri fructe din dulceata
  • 3 bucati rahat
  • o cana miez de nuca
  • 1 esenta de rom

 

Mod de preparare:

Bati untul spuma, iar separat fierbi pe foc mic apa cu zaharul cacaua pana obtii un sirop mai gros.

Adaugi in el putin unt si-l amesteci pana se raceste, apoi incorporezi untul ramas, fructele din dulceata, nucile si esenta de rom.

Torni compozitia in cupe si dai inghetata la congelator. O aduci la masa decorata cu miez de nuca si rahat.

Ingheţată de cacao cu nuci, rahat şi fructe din dulceaţă

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.