Infuzie Naturală pentru Îngrijirea Părului cu Coada-Calului din coada calului, apa. În căutarea soluțiilor naturale pentru îngrijirea părului, infuziile pe bază de plante câștigă teren datorită beneficiilor lor multiple și accesibilității. Una dintre cele mai apreciate astfel de infuzii este cea preparată cu coada-calului, o plantă recunoscută pentru proprietățile sale de întărire și regenerare a […]
Inghetata de caise cu miere
PrinteazaInghetata de caise cu miere din: zahar pudra, branza de vaci, smantana, caise, suc de lamaie, miere, ou, sare, coaja de lamaie, lichior de caise.
Ingrediente:
- 100 g zahăr pudră
- 100 g brânză de vaci
- 100 g smântână
- 350 g caise coapte
- 60 ml suc de lămâie
- 50 ml miere
- 1 ou
- sare
- coajă de la o lămâie
- 2-3 linguri lichior de caise
Mod de preparare:
Tai caisele în două, pui deoparte 4-6 jumătăţi, iar restul jumătăţilor le tai mărunt. Adaugi sucul de lămâie, zahărul pudră şi mierea.
Le amesteci bine, până obţii un piure, caisele le poţi curăţa înainte de coajă.
Brânza dulce o amesteci cu smântână, albuşul, sare şi le baţi bine. Pui amestecul peste piure şi le amesteci fin in continuare, apoi adaugi şi coaja de lămâie rasă. Compoziţia obţinută o pui în congelator timp de 15-20 de minute.
Scoţi compoziţia, o amesteci din nou şi îi mai adaugi, după gust, 2-3 linguri cu lichior de caise, apoi o introduci din nou în congelator. Când serveşti îngheţata, o ornezi cu fâşii de caise.
Inghetata de caise cu miere
Pofta buna!
Infuzie Naturală pentru Îngrijirea Părului cu Coada-Calului