Inghetata de capsuni cu suc de portocale

Printeaza

Inghetata de capsuni cu suc de portocale din: căpşuni, suc de portocale.

 

Ingrediente:

  • 2 ceşti de căpşuni
  • 3/4 ceaşcă de suc de portocale

 

 

Mod de preparare:

Congelaţi căpşunile timp de şase până la douăsprezece ore, într-o pungă de plastic închisă etanş.

Amestecaţi căpşunile cu sucul de portocale, până se omo­genizează.

Alternativ, omogenizaţi căpşunile congelate şi sucul de portocale într-un mixer şi serviţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.