Inghetata de caspuni cu iaurt

Printeaza

Inghetata de caspuni cu iaurt din: capsuni, zahar, iaurt gras.

 

Ingrediente:

  • 400 g capsuni
  • 8 linguri zahăr
  • 800 g iaurt mai gras

 

 

Mod de preparare:

Pui în blender căpşunile, zahărul şi mixezi bine. Adaugi în compoziţie iaurtul şi omogenizezi.

Torni amestecul în forme speci­ale (sau într-un bol) şi dai la conge­lator câteva ore.

Mixezi compoziţia şi după ce a îngheţat ca să fie mai cremoasă, apoi o bagi din nou în congelator.

Serveşti cu sirop de fructe sau cu frişcă.

Inghetata de caspuni cu iaurt

Inghetata_de_caspuni_cu_iaurt

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.