Inghetata de ciocolata cu menta si curmale

Printeaza

Inghetata de ciocolata cu menta si curmale din: ulei de nucă de cocos, nuci caju, curmale, cacao boabe, mentă proaspătă.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 1 ceaşcă de nuci caju
  • 1/3 ceaşcă de curmale
  • 1 lingură de cacao boabe
  • 2 linguri de mentă proaspătă, mărunţită

 

Mod de preparare:

Inghetata de ciocolata cu menta si curmale: Incălziţi uleiul de nucă de cocos până devine lichid, într-un vas cu apă caldă, timp de câteva minute.

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Turnaţi compoziţia în tăvi sau forme pentru îngheţată. Congelaţi-o timp de trei ore, sau până se solidifică.

 

Pofta buna!

 

 

Oua Umplute cu Brânză și Ierburi

Oua Umplute cu Brânză și Ierburi din: oua fierte, branza proaspata, patrunjel, marar, ceapa verde, sare, piper, ulei de masline. Vă invităm să descoperiți o rețetă ușor de preparat, dar rafinată pentru ouă umplute cu brânză și ierburi proaspete. Această combinație elegantă de brânză proaspătă, pătrunjel, mărar și ceapă verde aduce o explozie de arome […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.