Ceafă de Porc la Grătar cu Garnitură de Legume la Cuptor: O Combinație Perfectă pentru Mese Festive din: ceafa de porc, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprika, cartofi, dovlecel, vanata, ardei, rozmarin. Savurați combinația perfectă dintre gustul bogat al ceafei de porc la grătar și prospețimea legumelor coapte în cuptor. Această rețetă va fi […]
Inghetata de ciocolata cu menta si curmale
PrinteazaInghetata de ciocolata cu menta si curmale din: ulei de nucă de cocos, nuci caju, curmale, cacao boabe, mentă proaspătă.
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei de nucă de cocos, lichid
- 1 ceaşcă de nuci caju
- 1/3 ceaşcă de curmale
- 1 lingură de cacao boabe
- 2 linguri de mentă proaspătă, mărunţită
Mod de preparare:
Inghetata de ciocolata cu menta si curmale: Incălziţi uleiul de nucă de cocos până devine lichid, într-un vas cu apă caldă, timp de câteva minute.
Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Turnaţi compoziţia în tăvi sau forme pentru îngheţată. Congelaţi-o timp de trei ore, sau până se solidifică.
Pofta buna!
Oua Umplute cu Brânză și Ierburi
Oua Umplute cu Brânză și Ierburi din: oua fierte, branza proaspata, patrunjel, marar, ceapa verde, sare, piper, ulei de masline. Vă invităm să descoperiți o rețetă ușor de preparat, dar rafinată pentru ouă umplute cu brânză și ierburi proaspete. Această combinație elegantă de brânză proaspătă, pătrunjel, mărar și ceapă verde aduce o explozie de arome […]